HAPËSIRA ZERO SPACE – Artikuj të shkruar nga konferenca e parë e shtypit

Në prezantimin e tij të parë para publikut në një konferencë shtypi në prezencë të znj. Mirela Kumbaro, Ministër i Kulturës, Republika e Shqipërise, z. Erion Veliaj, Kryetar i Bashkisë i qytetit të Tiranës, u prezantua para gazetarëve i gjithë projekti për Pavijonin Shqiptar 2018. Këtu më poshte keni mbulimin mediatik te asaj dite.

 

  1. ATA: https://ata.gov.al/2018/03/24/hapesira-zero-perfaqeson-shqiperine-ne-bienalen-e-venecias/
  2. Panorama: http://www.panorama.com.al/hapesira-zero-projekti-qe-do-te-perfaqesoje-shqiperine-ne-bienalen-e-venecias/
  3. Albania News: https://www.albanianews.it/cultura/biennale-di-venezia-il-progetto-zero-space-rappresentera-lalbania
  4. The Way Magazine: https://www.thewaymagazine.it/society/biennale-di-venezia-anteprima-albania/
  5. Gazeta Mapo: http://www.mapo.al/etiketa/hapesira-zero/
  6. Ora News: http://www.oranews.tv/article/hapesira-zero-projekti-qe-do-te-perfaqesoje-shqiperine-ne-bienalen-e-venecias
  7. TRT: http://www.trt.net.tr/shqip/kultura-dhe-arti/2018/03/25/hapesira-zero-drejt-prezantimit-te-shqiperise-ne-bienalen-e-venecias-936896

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zero Space