HAPËSIRA ZERO SPACE në Top Channel

Një mëngjes në katin zero. Florian Pollo nga Varka Arkitekturë dhe Enri Leka nga Fablab Tirana të ftuar në Wake Up, Top Channel. Ndiqeni këtu intervistën duke spostuar kursorin në minutën e nëntë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zero Space