HAPËSIRA ZERO SPACE në Vizion Plus

Espozita e 16tëNdërkombëtare e Arkitekturës, La Biennale di Venezia dhe vizioni i pavijonit shqiptar. Në emisionin 7pa5 të ftuar dy prej autorëve të projektit, Fiona Mali dhe Jurtin hajro nga commonsense.studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zero Space