HAPËSIRA ZERO SPACE në News24

Hapësira ku projektojnë jetën qytetarët.  Dorian Tytymçe nga Varka Arkitekturë dhe Elton Koritari nga EJAlbum të ftuar në emisionin e lajmeve të News24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zero Space