HAPËSIRA ZERO SPACE në Club Fm Albania

Tirana Zero Space është prezantimi i Shqiperisë në  Biennalen e Arkitekturës në Venecia. Te ftuar ne studion e Club Fm Albania: Florjan Pollo nga Varka Arkitekturë, Anisa Hysko, koordinatore dhe Enri Leka nga Fablab Tirana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zero Space