HAPËSIRA ZERO SPACE në Klan TV

Fotografi që vibrojnë. Emisioni i mbasdites në Tv Klan me një bashkëbisedim interesant të një prej autorëve të pojektit, Jurtin Hajro nga commonsense.studio dhe dy fotografëve të pixelave të qytetit, Bevis Fusha dhe Lira Pipa, nen moderimin e Rudina Magjistari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zero Space