HAPËSIRA ZERO SPACE në Scan Tv

Aspirata dhe objektiva. Elton Koritari, kuratori i projektit Zero Space në një intervistë ekskluzive për emisionin e kulturës “Parfume” të televizionit Scan Tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zero Space