Open doors for the Albanian Pavilion 2018 at the 16th International Architecture Exhibition – La Biennale di Venezia. Top Channel Tv – News

Tirana dhe Venecia ndoshta asnjëherë nuk kanë qenë më pranë njëra-tjetrës. Në qytetin e mrekullueshëm, ku më shumë se në çdo vend tjetër mund të flasësh për mjeshtërinë e ndërtimit, për artin dhe dëshirën për arkitekturën, Tirana ka sjellë një copëz të historisë së saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zero Space