Shqipëria në Bienale me “Hapësira zero”

Zgjidhet projekti fitues që do të përfaqësojë Shqipërinë në edicionin e XVI-të arkitekturës në Venecie. Tema e këtij edicioni është “Freespace” dhe përshkruan ndjenjën e humanizmit, në thelbin e agjendës së arkitekturës. Në fokus të projektit shqiptar, portat janë elementi, që do të shpjegojnë Tiranën e vjetër dhe moderne Shqipëria …

Zero Space